Titlu de călătorie

Înainte de urcarea în mijloacele de transport S.C. TRANSPORT PUBLIC S.A., călătorii trebuie să se asigure că se află în posesia unui titlu de călătorie cu care urmează să călătorească (bilet de hârtie, abonament, legitimaţie) şi la tariful valabil pentru acea perioadă.

Notă: Călătorii găsiti fără titluri de transport valabile sau necorespunzătoare mijlocului de transport, precum şi cei care folosesc mijloacele de transport în comun în mod neadecvat regulilor de circulaţie, vor fi sancţionaţi conform H.C.L. Bacau nr. 223/din 17.12.2001 al Consiliului Local al Municipiului Băcau.

Biletele de hârtie (cumpărate de la chioşcuri de bilete, de la partenerii autorizați sau de la conducătorii auto) vor fi validate în aparatele special montate în acest scop, imediat după urcarea în mijlocul de transport. Biletul de hârtie dă dreptul la o singură călătorie, fără întrerupere, numai în vehiculul în care a fost validat.

Abonamentele şi legitimaţiile de călătorie care se pot procura de la punctele de vânzare S.C. TRANSPORT PUBLIC S.A., se vor folosi numai în condiţiile pentru care au fost eliberate.

Biletele de călătorie validate, abonamentele sau legitimaţiile de călătorie nominale nu pot fi transmise altor persoane.

Informaţii detaliate asupra preţurilor de titluri de călătorie, modalitatea de vânzare a lor prin chioşcurile de vânzare bilete şi abonamente aparţinând S.C Transport Public S.A. veţi obţine studiind Regulamentul privind vânzarea abonamentelor prin chioşcurile de vânzare bilete şi abonamente aparţinând SCTP SA. Dati click aici: